Spinningmarathon Leende

Gerda van Ansem
Fundraising page closed You can't donate anymore
from € 100 (7434%)

Fiets myotone dystrofie de wereld uit!

Wij zijn Karel en Gerda en twee van onze kinderen hebben de erfelijke spierziekte myotone dystrofie. Myotone dystrofie zorgt voor een langzame, maar zekere afname van de spierkracht en tot op heden is er nog geen werkend medicijn of behandeling die de ziekte kan stoppen. Om hier iets aan te doen komen wij in actie.

Onze actie: spinning marathon
Op zondag 21 september organiseren we samen met Frank’s Fitness tijdens 'beleef de Langstraat' in Leende een spinningmarathon. Deelnemers gaan van 10.00 tot 16.00 uur, zes uur lang spinnen voor het goede doel. Dit doen ze niet alleen, maar in een team van maximaal zes personen. De fietsers krijgen een aantrekkelijk en uitdagend spinningprogramma onder leiding van de deskundige instructeurs van Frank’s Fitness. Voor de fietsers staat wat te eten en drinken klaar en zijn er leuke prijzen te verdienen. Aan de kinderen hebben we ook gedacht.

Doe mee
Vorm samen met vrienden, familieleden, buren of collega's een team en doe ook mee. In ruil voor deelname vragen we een sponsorbijdrage van minimaal € 250 voor een vriendenteam en € 500 voor een bedrijventeam. Voor meer info en het inschrijfformulier mail naar: gerdavanansem@hotmail.com

Help mee
Behalve door mee te fietsen kun je onze actie ook op andere manieren steunen. Doneer via deze pagina, koop een bidon of kom kijken en doe een bijdrage in de collectebus ter plekke. Alle beetjes helpen!!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 7.434 27-02-2015 | 10:13