Kom in actie tegen spierziekten

Een spierziekte heeft een enorme impact op iemands leven. Het Spierfonds financiert wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, want onderzoek is de enige sleutel om alle spierziekten in de toekomst behandelbaar te maken. Hier hebben we jouw hulp voor nodig. 

Kom op jouw manier in actie en draag bij aan het ontwikkelen van medicijnen en behandelingen voor mensen met een spierziekte. 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Doe jij mee met de Kingsride?

22-01-2024 | 18:42 Heb je altijd al eens een flinke toertocht willen fietsen? Of ben je nog op zoek naar een leuke uitdaging voor 2024  en wil je hiermee de strijd tegen spierziekten steunen? Dan is de Kingsride echt iets voor jou! Op zondag 28 april organiseert NL Tour Rides deze geweldige toertocht met vier verschillende afstanden (80, 110, 160 en 200 km) die langs koninklijke locaties gaan. Ga jij enthousiast aan de slag om sponsoren te zoeken? Dan maak je zelfs kans op speciale wielrenkleding! We streven ernaar om samen een onwijs mooi bedrag op te halen voor onderzoek naar spierziekten!   Kom jij ons team versterken? Schrijf je dan nu in   Klik hier om je aan te melden of klik hier voor meer informatie 
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Fleur

19-03-2024 | 10:00 Aan: Ik kom in actie tegen spierziekten! Super trots op je Kim dat je dit gaat doen, you’ve got this 🫶🏼