Hitz voor Kidz

Normal 443de3863f10f3da8be7558dfa98bcc123860625

Hitz voor Kidz organiseert de leukste popevents voor kinderen. Met optredens van de leukste Nederlandse artiesten en coole attracties.

Bij alle activiteiten vraagt Hitz voor Kidz ook aandacht voor kinderen met een spierziekte. Kinderen voor wie vrij spelen, zingen, dansen en sporten niet zo vanzelfsprekend is. Hitz voor Kidz wil deze kinderen helpen en roept jou op daarvoor in actie te komen. 

Meedoen is heel eenvoudig en kan op twee manieren.

1. Doneer aan het onderzoek

2. Start een actie
Maak een actiepagina aan en bedenk manieren om geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten. Verzamel bijvoorbeeld lege flessen, organiseer met je klas een sponsorloop, bak koekjes of was de auto van je vader of moeder. 

Al het geld dat we samen ophalen komt direct terecht bij het Prinses Beatrix Spierfonds. Het fonds besteed de donaties aan wetenschappelijk onderzoek naar de spierziekte myotone dystrofie.

Doneer direct

Ruud Rienties

events@hitzvoorkidz.nl

079-3604378

Hitz voor Kidz Zomerfestival is hét zomeruitje voor kinderen met live optredens van Nederlands leukste artiesten. Zondag 21 juni barst het feest weer los rond de Silverdome in Zoetermeer.

Hitz voor Kidz zorgt ervoor dat alles op deze dag om de kidz draait: de lekkerste suikerspinnen, de mooiste licht en geluidsshow, de beste optredens en wie weet nog een handtekening van jouw favoriete artiest. Hitz voor Kidz mag je écht niet missen, dus; wees er snel bij!! Kijk op www.hitzvoorkidz.nl voor meer info en tickets.

Hitz voor Kidz wordt georganiseerd door stichting RUR evenementen. De stichting draagt het Prinses Beatrix Spierfonds een warm hart toe, maar opereert volledig zelfstandig.

100% naar onderzoek
Donaties die via de website spieractie.nl worden gedaan komen direct bij het Prinses Beatrix Spierfonds binnen en worden voor 100% besteed aan onderzoek naar de spierziekte myotone dystrofie.